New Relic start Developer Programma

26-09-2018 | door: Witold Kepinski

New Relic start Developer Programma

New Relic, leverancier van realtime inzichten voor door software aangestuurde bedrijven, heeft het New Relic Developer programma aangekondigd, een nieuw initiatief dat het klant- en partnerecosysteem van het bedrijf mogelijk maakt om hun innovatie te versnellen. 

Het programma is ontworpen om klanten middelen en tools te bieden om meer te doen met hun applicatie- en infrastructuurgegevens, hun vermogen om gegevens in en uit New Relic te krijgen te verbeteren en New Relic in hun workflows te automatiseren.

"Naarmate onze klanten overstappen naar autonome teams en DevOps, moet ook de manier waarop ze toezicht moeten houden veranderen. In veel gevallen willen ze dat hun New Relic 'gebruikerservaring' een opdrachtregelinterface, SDK of API is, naast aanpassing van onze samengestelde dashboards en producten, zodat ze de manier waarop ze New Relic naast andere platforms en hulpmiddelen gebruiken, kunnen aanpassen. Ons ontwikkelaarsprogramma is bedoeld om aan de behoeften van onze gemeenschap tegemoet te komen door middel van het leveren van code, documentatie, voorbeelden en tutorials, zodat technici het maken van dashboards en waarschuwingen, breiden New Relic uit met aangepaste meetgegevens, gebeurtenissen en traceergegevens en bouwen op New Relic als een open, programmeerbaar platform. Uiteindelijk zal dit programma helpen hun monitoring rijker te maken en hun inspanningen te verminderen, "aldus Aaron Johnson, senior vice president, productmanagement, New Relic .

Bedrijven hebben New Relic geïntegreerd in hun DevOps-workflows via een reeks API's en SDK's. Het New Relic-ontwikkelaarsprogramma breidt het bedrijfsplatform uit om het nog eenvoudiger te maken om New Relic op te nemen als onderdeel van de deploymentwerkstromen van klanten, automatisering, incidentrespons en applicatieontwikkeling. Voor gebruikers die vertrouwd raken met New Relic, biedt het ontwikkelaarsprogramma een aantal gebruiksgevallen om hun gebruik van New Relic API's en SDK's te versnellen, waardoor ze sneller meer waarde uit het platform halen en meer doen met hun gegevens om de prestaties te verbeteren van hun bedrijf. Om de effectiviteit en transparantie van het programma te vergroten, zal New Relic ook de betrokkenheid van het bedrijf bij open source projecten en standaarden bevorderen. 

Het New Relic-ontwikkelaarsprogramma is gelanceerd met de volgende forums, hulpprogramma's en initiatieven:

Een definitieve gids ( developer.newrelic.com ) voor het ontdekken van de API's, SDK's, repo's en extra bronnen van New Relic om ontwikkelaars te ondersteunen, zodat ze New Relic gemakkelijk kunnen aanpassen aan de unieke uitdagingen van hun softwarearchitectuur en zakelijke behoeften. Met de mogelijkheden om hedendaagse en toekomstige tools en programma's te lanceren, biedt het New Relic-ontwikkelaarsprogramma klanten een consistente en open manier om te leren en te delen hoe New Relic in elke workflow kan worden aangepast en uitgebreid.

Nieuwe manieren om toegang te krijgen tot cloudintegratie en NRQL-gegevens (New Relic Query Language), waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwe Relic GraphQL-API, die klanten een enkele verzoekmethode biedt voor het beheren en ophalen van gegevens in en uit New Relic. Klanten moeten eenvoudig kunnen definiëren wat en hoe granulaire cloud-integratiegegevens van Amazon Web Services, Microsoft Azure of Google Cloud Platform-services moeten worden opgehaald op een geautomatiseerde manier. Via verbeterde NRQL-query's kunnen klanten eenvoudiger inzichten opzoeken en verkrijgen uit hun aangepaste querygegevens.

Uitgebreide dekking voor de polyglotte toepassingsomgevingen van klanten, met de release van een New Relic APM-taalagent voor Elixir onder een open source-licentie. Een nieuwe, nieuwe taal, Elixir wordt steeds populairder voor het bouwen van schaalbare, efficiënte toepassingen. Het vrijgeven van de Elixir-agent als een open-sourceproject is bedoeld om de ontwikkelaarscommunity van New Relic in staat te stellen te zorgen dat de agent wordt bijgehouden tot de nieuwste platformversie, hulpmiddelen en frameworks, naast het aanpassen van de statistieken die het verzamelt aan hun unieke behoeften.

Middelen

Lees meer over het New Relic-ontwikkelaarsprogramma en bovendien de nieuwe cloudintegraties en NRQL-querytoegang met de New Relic GraphQL API.

New Relichaalde in zijn gebroken boekjaar 2018 een omzet van 350 miljoen dollar, een groei van ruim 30 procent. Dit jaar moet de omzet stijgen naar rond de 457,5 tot 462,5 miljoen dollar.

Terug naar nieuws overzicht