Redactie - 24 september 2018

Maverick AV Solutions distribueert Avocor interactieve displays

Maverick AV Solutions distribueert Avocor interactieve displays image

Maverick AV Solutions, de AV gespecialiseerde business unit van IT-distributeur Tech Data, kondigt een partnership aan met Avocor voor de distributie op de Europese markt van hun interactieve displays, waaronder de nieuwe Windows Collaboration Displays.

Maverick en Avocor zullen zich focussen op de interactieve displays en met name de nieuwe F-serie. Later dit jaar, zal het porfolio ook de baanbrekende Windows Collaboration Displays van Avocor bevatten die zijn aangekondigd op Microsoft Inspire in juni. De Avocor producten zijn ideaal voor het grote netwerk van IT en enterprise integrators, en bieden Microsoft Enterprise partners een nieuwe interactieve display in verschillende formaten. De oplossingen zijn naadloos geïntegreerd zodat samenwerking veel efficienter en eenvoudiger is in beperkte ruimtes, managementkantoren, conference rooms en traditionele vergaderruimtes.

Windows

Jon Sidwick, vice president Global bij Maverick AV Solutions, zegt: "Avocor is een zeer innovatieve displayfabrikant en de interactieve reeks is populair vanwege de “look en feel” en het responsive design. De Windows Collaboration Displays zijn de volgende generatie displays in vergaderruimtes die een grote kans bieden aan onze system intergrators aangezien deze markt een enorme groei laat zien. Wij ondersteunen hen in het toetreden tot al onze Europese markten naast ons partnership in Noord-Amerika op dit spannende moment voor de business."

AV

Maverick AV Solutions zal starten met de distributie van de nieuwe F50-serie met 20-punts touch functie en 4K optisch gebonden FlatFrog InGlass technologie, verkrijgbaar in de maten 65-inch, 75-inch en 86-inch display. Avocor ’s portfolio vormt een dynamische stap voorwaarts in de display markt vanwege de aanpasbaarheid en onafhankelijkheid. Aantrekkelijk voor IT-managers die op zoek zijn naar toekomstbestendige AV-systemen in een omgeving van snelle technologische innovatie.

Partners

"Het kunnen aanbieden van een complete oplossing via de indrukwekkende prestaties met Maverick AV Solutions zal onze klanten zonder twijfel aangenaam verrrassen" zegt Martin Large, COO bij Avocor. "Onze nieuwe F50-serie is zeer gebruikersvriendelijk en bevestigt de belofte van optimaal gebruiksgemak en responsiviteit. De displays verbeteren de touch en visuele ervaring om daadwerkelijk samenwerken te bevorden. Maverick heeft hun ervaring in meeting ruimtes bewezen en we kijken uit naar de samenwerking om oplossingen te bieden waarmee we kunnen groeien met de IT integratoren en resellers, alsmede Corporate en SMB klanten."

De volledige lijn van beschikbare schermen van Avocor kunnen nu worden besteld bij Maverick AV Solutions.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!