Witold Kepinski - 26 september 2018

KPMG en Alibaba Cloud vormen alliantie rond digitale transformatie

KPMG en Alibaba Cloud vormen alliantie rond digitale transformatie image

KPMG International en Alibaba Cloud, de cloud computing-afdeling van Alibaba Group, hebben plannen aangekondigd om een ??wereldwijde alliantie te vormen om digitale transformatie te bieden aan bedrijven van elke omvang en over meerdere industrieën, aanvankelijk in Azië-Pacific en Europa.

De alliantie zal zich concentreren op digitale transformatie, "nieuwe retail", IT-strategieconsultancy en cloud-gebaseerde digitale oplossingen. Alibaba's sterke cloud computing en kunstmatige intelligentie-mogelijkheden, samen met het wereldwijde netwerk van KPMG, wereldwijde bedrijfsoplossingen, zakelijk inzicht en kennis van wereldwijde industrieën met vele Fortune 1000-bedrijven zullen elkaar aanvullen door klanten te helpen uitbreiden naar nieuwe markten. Het doel is om een ??sterk wereldwijd ecosysteem te bouwen met cloudservices en infrastructuur, met name ten behoeve van organisaties met multi-cloudstrategieën, waaronder kleine tot middelgrote ondernemingen.

Bovendien zal de alliantie een weg bieden voor KPMG-klanten in APAC en Europa die toegang zoeken tot de Chinese markt om lokale clouddiensten van Alibaba Cloud op te zetten.

Als een leverancier van infrastructuur-as-a-service (IaaS) en de grootste leverancier van openbare cloudservices in China, is Alibaba Cloud de nieuwste wereldwijde cloudprovider die toetreedt tot KPMG's alliantiegemeenschap, waardoor KPMG bedrijven met meerdere -cloud-strategieën een enkele, onafhankelijke adviseur voor cloud- en platformgebaseerde digitale diensten en oplossingen.

Als onderdeel van de alliantie vormen KPMG en Alibaba Cloud een gezamenlijk strategieteam bestaande uit KPMG en Alibaba Cloud-software en systeemarchitecten en -technici om cloudinfrastructuuroplossingen te ontwikkelen voor klanten die zich uitbreiden naar nieuwe markten, met de nadruk op gegevensbeveiliging, naleving van regelgeving en naadloze integratie. KPMG-specialisten zullen training en certificering ontvangen in Alibaba Cloud enterprise internetarchitectuur, cloud computing en beveiliging, big data en robotic process automation (RPA

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!