Redactie - 26 september 2018

TiNC Works! versterkt met Victor van Ravenswoud

TiNC Works! versterkt met Victor van Ravenswoud image

Victor van Ravenswoud, ex- Fujitsu en T-Systems Manager is per 1 september 2018 bij TiNC Works! aangesteld als VP Business Development. Binnen deze rol zal Van Ravenswoud zich toeleggen op het versnellen van de groei in de Corporate Enterprise markt. Met het recent verwerven van de opdracht bij Enexis zegt TiNC Works! zich hebben te bewezen dat inzet van de door haar ontwikkelde netwerkanalyse-tools meerwaarde biedt in het bestaande monitoring landschap.

Volgens onderzoeksbureau IDC in haar Worldwide Quarterly Cloud IT Infrastructure Tracker is een enorme groei binnen de Enterprise markt zichtbaar op het gebied van Hybride en Public Cloud oplossingen, waarbij het onderliggende connectiviteitsnetwerk de schakel is tussen een goed werkende cloud-dienst en de productiviteit van de medewerkers. Daar speelt TiNV Works! op in.

TiNC Works! ontwikkelt volgens Van Revenswoud producten en diensten die netwerk managers helpen een beter inzicht te krijgen in de prestaties van hun netwerk. "Met de informatie die door off-site data analyse en trend extrapolatie wordt verkregen kunnen toekomstige bottlenecks in het netwerk worden voorkomen. Het gerichte netwerk management dat daardoor mogelijk is,zorgt ervoor dat gebruikstevredenheid en optimale inzet van resources gewaarborgd blijft."

“Met van Ravenswoud op de positie van VP Business Development beschikt TiNC Works! over de mogelijkheden om Enterprise klanten te bereiken, waarmee het bedrijf sneller kan groeien”, aldus CEO Jeroen Tirion. "Ik was geïnteresseerd om voor TiNC Works! te werken omdat ik wilde toetreden tot een innovatieve technologie startup met veel potentieel voor groei en versnelling. Het TiNC Works! oplossingsplatform resoneert echt bij de gebruikers. De klanten die ik heb gesproken, geven aan veel baat te hebben bij het gebruik van de technologie en waren direct bereid om als referentie voor het product op te treden. Daardoor was ik meteen verkocht, "zegt Van Ravenswoud.

Van Ravenswoud - zelf ook Founder van een experimentele startup - is eerder betrokken geweest als adviseur bij meerdere startups. Zijn ruime ervaring in verschillende ICT markten levert het TiNC Works! team additionele commerciële waarde die bij zal dragen aan de groei strategie voor haar organisatie.

"TiNC Works! heeft een solide basis met veel potentieel. Het platform is nu al geavanceerder dan andere netwerk analyse-producten in de industrie. Ik kijk er erg naar uit om de rijke en complete automatiseringsfuncties van het huidige platform samen met onze partners en klanten nog verder te ontwikkelen zodat de technologische voorsprong en het innovatieve karakter daarvan voor onze klanten gewaarborgd blijft", legt Van Ravenswoud uit.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!