Business Operator/ISP Innovator of the Year nomineren tot 5 oktober

26-09-2018 | door: Redactie

Business Operator/ISP Innovator of the Year nomineren tot 5 oktober

Vanaf heden is het weer mogelijk om bedrijven en personen te nomineren voor de vierde editie van de Dutch IT-channel Awards. Tot begin oktober 2018 heeft iedereen in het IT-kanaal de kans om distributeurs, resellers en vendoren aan te dragen voor een nominatie in één van de 20 categorieën van deze felbegeerde Dutch IT-channel Awards. In de categorie vendor awards kunt zich nomineren voor de Business Operator / ISP Innovator of the Year!

Welke telecom operator biedt het beste business-telecom-netwerk van Nederland? Hierbij kijkt de vakjury en de stemmers naar de kwaliteit van  het netwerk (vast en/of mobiel) , de operatie ( prijsstellingen , service, flexibiliteit  en bereikbaarheid) en tot slot het partnerprogramma. Nomineer nu de beste Business Operator / ISP Innovator op www.dutchitawards.nl/nomineren.

Dutch IT-Channel Awards

Via de speciale website dutchitawards.nl kan iedereen uit de IT-branche vanaf 25 juni bedrijven of personen aandragen die een nominatie verdienen, bijvoorbeeld omdat zij in 2018 een onderscheidende prestatie hebben geleverd. Vervolgens stelt een onafhankelijke jury én de redactie van Dutch IT-channel, per categorie een top-5 van genomineerden samen, waarop u kunt stemmen tot eind 2018. De winnaars krijgen op 17 januari 2019 de felbegeerde Dutch IT-channel Awards uitgereikt, tijdens het feestelijke Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum.

Tips voor nomineren

Onderbouw uw nominatie zo duidelijk mogelijk. Beschrijf waarom een organisatie of persoon in 2018 innovatief, succesvol of bijzonder is geweest. Ook kunt u uw nominatie extra onderbouwen door bijvoorbeeld een relevante case aan te leveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie!

Exposure

Tijdens het stemproces besteedt Dutch IT-channel veel aandacht aan alle genomineerden, onder meer in online nieuwsberichten. Ook verschijnt er in december een speciaal Dutch IT-channel Awards Magazine als bijlage bij Dutch IT-channel en wordt het stemproces ondersteund met een uitgebreide campagne op diverse social media kanalen.

Nomineren kan nu via www.dutchitawards.nl/nomineren

Terug naar nieuws overzicht