Microsoft Office 2019 is nu beschikbaar voor Windows en Mac

26-09-2018 | door: Redactie

Microsoft Office 2019 is nu beschikbaar voor Windows en Mac

Microsoft Office 2019 is nu beschikbaar voor Windows en Mac. Dit meldt de leverancier op zijn Ignite conferentie in Florida en in een blog.

Office 2019 is volgens Microsoft de volgende on-premises versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access en Publisher. 

Office 365 ProPlus, de cloud-geconnecteerde versie van Office, levert de meest productieve en meest veilige Office-ervaring - met de laagste total cost of ownership voor implementatie en beheer. Voor klanten die niet klaar zijn voor de cloud, biedt Office 2019 echter nieuwe functies en updates voor de lokale apps voor zowel gebruikers als IT-professionals. Net als releases van Windows Long Term Servicing Channel (LTSC) biedt Office 2019 een reeks waardevolle verbeteringen voor klanten die niet via de cloud kunnen worden verbonden of regelmatig updates kunnen ontvangen zo meldt Microsoft.

De nieuwe verbeteringen in Office 2019 zijn een subset van een lange lijst met functies die de afgelopen drie jaar zijn toegevoegd aan Office 365 ProPlus. Office 2019 is een eenmalige release en ontvangt geen toekomstige updates van functies. Microsoft blijfy echter maandelijks nieuwe functies toevoegen aan Office 365 ProPlus, inclusief innovaties op het gebied van samenwerking, kunstmatige intelligentie (AI), beveiliging en meer.

Lees alle details over Office 2019 op de Microsoft blog.

Terug naar nieuws overzicht
Software