Witold Kepinski - 29 september 2018

Microsoft Surface devices weer aanbevolen door Consumer Reports

Microsoft Surface devices weer aanbevolen door Consumer Reports image

Microsoft Surface-laptops komen nu in aanmerking voor de "aanbevolen" status in de classificaties van het Amerikaanse Consumer Reports. Vorig jaar had Consumer Reports de term 'aambevolen' aanduiding verwijderd vanwege slecht voorspelde betrouwbaarheid in vergelijking met laptops van andere merken.

Betrouwbaarheidsevaluaties zijn gebaseerd op enquêtes van leden. "De betrouwbaarheid van Microsoft is nu vergelijkbaar met die van de meeste andere laptopmerken", stelt Martin Lachter, Senior Research Associate bij Consumer Reports, voor het aanbevelen van zijn producten.

Dit is het eerste jaar dat de betrouwbaarheid van het Surface merk wordt meegenomen in de Overall Scores voor veel producten die worden beoordeeld door Consumer Reports. Eigenaarstevredenheid, die is gebaseerd op hetzelfde onderzoek van onze leden, wordt ook opgenomen in de algemene score. "De nieuwe betrouwbaarheidsscores zijn klaar net als we onze labtest van de recent uitgebrachte Microsoft Surface Go hebben voltooid. Die 10-inch Surface Go, uitgebracht in augustus, is bedoeld als een twee-in-een laptop, hoewel een toetsenbord apart moet worden aangeschaft. De Surface Go ontvangt geen CR-aanbeveling, maar dat is gebaseerd op de resultaten van laboratoriumtests en niet op enquêtedata van leden."

Consumer Report meldt verder: "De Surface Go is de enige Surface die geen aanbeveling krijgt; de andere modellen van het bedrijf, waaronder de Surface Pro , Surface Laptop en Surface Book 2 , scoren goed genoeg om te worden aanbevolen. (Op basis van feedback van Microsoft testen en beoordelen we deze apparaten als laptops, vorig jaar hebben we sommige Surface-producten apart beschouwd als laptops en als tablets."

Microsoft geeft commentaar op de bevindingen van Consumer Reports. Op 2 oktober zal Microsoft waarschijnlijk updates zal aankondigen voor zijn Surface-assortiment, inclusief de Surface Pro en de Surface Laptop.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!