Redactie - 01 oktober 2018

Schneider Electric certificeert All-Rack als Premier Partner Datacenters

Schneider Electric certificeert All-Rack als Premier Partner Datacenters image

Schneider Electric breidt haar partnernetwerk uit met de datacenterspecialist All-Rack. Er is een groeiende marktvraag waardoor er behoefte was aan uitbreiding van het partnernetwerk van gespecialiseerde datacenterpartners. In All-rack vond Schneider Electric deze partner. Voor beide bedrijven speelt efficiency, energiebesparing en duurzaamheid een belangrijke rol.

Schneider Electric is wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering en helpt haar klanten met het beheren van energie op een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame manier. Schneider Electric biedt geïntegreerde oplossingen voor zowel commerciële datacenters als on-premise IT-ruimtes, oftewel edge-toepassingen.

All-Rack
All-Rack kan commerciële datacenters voorzien van de complete inrichting van de “white space”. Maatwerk is hierbij veelal standaard. Bovendien kunnen zij organisaties voorzien van, turn-key opgeleverde, on-premise datacenters. Deze ruimtes zijn voorzien van alle vereisten zoals een noodstroominstallatie, koelinstallatie, bekabeling en branddetectie. De datacenters van All-Rack zijn ingericht volgens de laatste normen. De divisie All-Rack Datacenter Services kan organisaties voorzien van medewerkers die alle voorkomende werkzaamheden “op zaal” kunnen uitvoeren.

“De markt is in beweging. Wij zien steeds meer organisaties die op zoek zijn naar hybride oplossingen, waarbij een deel van de data en applicaties in de cloud staan. Daarnaast is er ook op de locatie van de klant zelf behoefte aan snelle en hoge beschikbaarheid van grote hoeveelheden data. Kundige partners die mee kunnen denken in zo’n ontwerp, onze klanten kunnen adviseren én ontzorgen zijn schaars. Met All-Rack hebben wij een partner gevonden die deze kennis in huis heeft,” aldus Sonja Boots (foto), Channel Manager bij Schneider Electric. “Daarnaast biedt All-Rack diensten die onze propositie bij onze datacenterklanten versterkt. Kortom: een echte win-win situatie.”

Johan de Graaf, directeur All-Rack: “All-Rack is ontstaan uit de groei van commerciële datacenters. Vanuit die hoek kennen wij Schneider Electric al geruime tijd. Wij zien met het Schneider-portfolio kansen om onze diensten uit te breiden. Wij hebben onlangs ons team kunnen versterken met een aantal specialisten en met het partnership met Schneider Electric zijn wij klaar voor de volgende stap.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!