Wouter Hoeffnagel - 02 oktober 2018

The Voice of O365 beschikbaar op StreamOne platform van Tech Data

The Voice of O365 beschikbaar op StreamOne platform van Tech Data image

Tech Data gaat een pan-europese samenwerking aan met SoftApp Distribution, leverancier van unified communications oplossingen. De oplossing The Voice of O365 is hierdoor voortaan ook beschikbaar op het cloudplatform StreamOne van Tech Data.

Klanten van Tech Data krijgen via het nieuwe partnership toegang tot The Voice of O365, een hosted service die Office 365 Business Premium, E3 en E5 gebruikers en hun organisaties de mogelijkheid geeft Skype for Business Online (voormalig Lync 2010/13) als een private telefoonnetwerk (Private Branch Exchange/PBX) in de cloud te gebruiken. De samenwerking met SoftApp Distribution wordt in Europa gefaseerd uitgerold.

Met Skype for Business licentie telefoongesprekken voeren

"Het provisioneren van The Voice of O365 op StreamOne stelt onze klanten in staat de nadruk te leggen op unified communications en eindgebruikerorganisaties de mogelijk te bieden met hun bestaande Skype for Business licentie telefoongesprekken te voeren op de wijze die zij gewend zijn met hun huidige telefoondienst", aldus Denis Fouquet, vice president, Software and Cloud Solutions, Europe, bij Tech Data,

"Samenwerken met Tech Data geeft ons toegang tot diens brede Europese netwerk van partner. De toevoeging van The Voice of O365 aan Tech Data's StreamOne platform stelt organisaties in staat een stap te zetten naar het aanbieden van unified communications en samenwerking op een ongekende manier mogelijk te maken", aldus Jeroen André de la Porte, CEO van SoftApp.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!