Redactie - 03 oktober 2018

Sharp breidt A4-serie uit met nieuwe zwart-wit MFP’s en printers

Sharp heeft vier nieuwe zwart-wit-modellen aan haar A4-portfolio toegevoegd. De MX-B350W / MX-B450W MFP’s en MX-B350P / MX-B450P printers bieden snelheden tot 45 pagina’s per minuut en een verbindingsstandaard voor draadloze connectiviteit om dagelijkse printopdrachten op kantoor eenvoudiger te maken.

De vier modellen zijn ontworpen voor gebruik in de meest diverse kantoorruimtes en bevatten draadloze connectiviteit, waardoor gebruikers eenvoudig kunnen printen vanaf mobiele apparaten, tablets en laptops, ongeacht of ze aan hun bureau zitten of in een vergaderruimte. Gebruikers kunnen via een app, Sharpdesk Mobile, documenten scannen en afdrukken maken vanaf hun mobiele apparaat.

De nieuwe A4-printers zijn eenvoudig in gebruik met een 5-regelig LCD-bedieningspaneel dat op een duidelijke manier informatie weergeeft. Met behulp van de USB-poort aan de voorkant kan er direct worden gescand en geprint van en naar de USB-drive. De MX-B350W /MX-B450W MFP’s beschikken over de functie om kleurenscans te maken. Gebruikers kunnen daarnaast veelgebruikte scanopties makkelijk op het display instellen en weergeven voor een eenvoudige herhaling.

Wilbert Hendriks, Marketing Manager bij Sharp, zegt: “We zijn blij dat we ons A4-portfolio kunnen uitbreiden en klanten meer printmogelijkheden kunnen bieden. Elke werkvloer heeft verschillende behoeften en verschillende technische faciliteiten. Onze vier nieuwe monochrome-modellen bieden features voor productiviteit die je zou verwachten van complexere apparaten, terwijl ze eenvoudig in gebruik zijn.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!