Holland House vernieuwt SAP-certificering voor UniSpool

03-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Holland House vernieuwt SAP-certificering voor UniSpool

De nieuwste versie van UniSpool SAP-gecertificeerd is door Holland House, onderdeel van de business unit Document Management van de Solipsisgroep, gecertificeerd conform de SAP BC-XOM 4.0-specificatie. Net als alle eerdere releases is ook versie 6.30 van UniSpool geschikt om in een SAP-omgeving te draaien. UniSpool beheert en bewaakt het output-verkeer binnen verschillende grote organisaties, waaronder Air Liquide, Kaufhof, Man Nutzfahrzeuge, Philips, STMicroelectronics en Tenneco.

UniSpool is een oplossing voor output en print management met functies die veel verder gaan dan de standaardoplossingen van native besturingssystemen. De oplossing regelt de verzending van rapporten naar printapparatuur, maar ook de archivering van output en de distributie van documenten naar eindgebruikers en andere applicaties. De oplossing helpt onder andere kostenbesparingen te realiseren en de documentverwerking te verbeteren. De verwerkingssnelheid wordt bepaald door de capaciteit van de outputapparaten.

Transparant en flexibel

De status van afdrukverzoeken is beschikbaar tijdens en na verwerking door UniSpool. Indien mogelijk wordt de status teruggekoppeld naar de applicatie van waaruit de opdrachten zijn gegeven. Dankzij eenvoudige integratie van converters en formatters kan UniSpool de output aanpassen aan het bedrijfsimago van de klant.

Goossen de Bruin (foto), Managing Director van de Solipsisgroep: "De SAP-certificering is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van elke UniSpool-release. We kunnen nu garanderen dat deze nieuwe versie van UniSpool voldoet aan de SAP-vereisten voor correcte implementatie en stabiliteit binnen een SAP-omgeving."

 

Terug naar nieuws overzicht
Software