Witold Kepinski - 04 oktober 2018

Salesforce specialist Emark overgenomen door Wunderman

Wunderman, een Amerikaanse digital agency, heeft een meerderheidsbelang heeft verworven in Emark, een Nederlands bedrijf voor marketingtechnologieprestaties dat marketing- en advertentietechnologie-oplossingen levert voor datagedreven en gepersonaliseerde klantinteractie. Emark zal de groeiende wereldwijde Salesforce-praktijk van het bureau verder helpen versterken.

Emark levert Salesforce Marketing Cloud, Commerce Cloud, Service Cloud, DMP en advertentietechnologie zoals Facebook Advertising en Google Ads als een enkele, geïntegreerde oplossing. Emark wordt erkend als een vooraanstaande leverancier van de multi-cloudstrategie en -oplossingen van Salesforce in Europa, met een sterke specialisatie van Marketing Cloud.

Emark, opgericht in 2000, heeft ongeveer 120 werknemers en heeft zijn hoofdkantoor in Haarlem, Nederland, met internationale kantoren in Barcelona, ??Londen en Polen. Het bedrijf bedient een groot aantal klanten in onder andere Basic-Fit, Bugaboo, ECCO Shoes, Marks & Spencer, Randstad, Scotch & Soda, Takeaway.com en The Macallan.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!