Espresso gridpoint ook met ‘Samen maakt beter’ naar Data & Cloud expo 2018
03-10-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Espresso gridpoint ook met ‘Samen maakt beter’ naar Data & Cloud expo 2018

Espresso gridpont is een cloud leverancier van IaaS oplossingen die uitsluitend in samenwerking met business partners worden verkocht. Voordelen van deze samenwerking worden dit jaar meerdere keren onder de aandacht gebracht met het thema: ‘Samen maakt beter’.

Zo ook tijdens de Data & Cloud expo, infosecurity.nl op 31 oktober en 1 november a.s. waar Espresso gridpoint wederom aan deelneemt.

Op ludieke wijze zal aandacht besteed worden hoe daadwerkelijk ‘samen beter maakt’ voor alle business partners, ICT bedrijven, die de beurs bezoeken. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de partner programma’s van Espresso gridpoint. Met deze kant- en klare programma’s kunnen partners ondersteuning krijgen hoe je meerwaarde levert en meer marge kunt maken met cloud diensten. De nadruk wordt gelegd op de strategische relatie tussen eindklant, business partner en cloud leverancier onderling.

Eindgebruikers worden geïnformeerd over private cloud mogelijkheden en de essentiële punten bij het maken van een weloverwogen keuze voor de cloud.

Summerschool
Het thema ‘Samen maakt beter’ kwam ook naar voren tijdens de succesvolle reeks summerschool edities van Espresso gridpoint afgelopen zomer. Met 10 jaar ondernemen in de cloud, succesvol samenwerken en hoe je ‘een ander beter maakt’, werd een aansprekend programma aangeboden. Kijk voor een impressie naar de video update op Dutch IT-channel: https://www.espresso-gridpoint.com/nieuws

Gezien het enthousiasme van de deelnemers kondigt Espresso gridpoint aan de summerschool volgend jaar te herhalen. Ook organiseren zij een wintervariant voor pre-sales van business partners. Daarover hoort u binnenkort meer.

Bezoek Espresso gridpoint op Data & Cloud Expo
Meer weten? Bezoek de stand van Espresso gridpoint tijdens de Data & Cloud Expo, infosecurity.nl  op 31 oktober en 1 november in de Jaarbeurs Utrecht, standnummer A105.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, iaas, data
Cloud