Palo Alto Networks neemt cloud security bedrijf RedLock over
04-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Palo Alto Networks neemt cloud security bedrijf RedLock over

Palo Alto Networks heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van RedLock, een beveiligingsbedrijf dat zich richt op clouddreigingen. Palo Alto Networks betaalt 173 miljoen dollar voor het bedrijf.

Al langer levert Palo Alto Networks security oplossingen gericht op multi-cloud omgevingen, waarvoor onder andere technologie wordt gebruikt die het bedrijf in maart in handen kreeg door de overname van Evident.io. Het bedrijf bedient naar eigen zeggen ruim 6.000 klanten wereldwijd met zijn cloud security portfolio, dat bestaat uit onder andere de VM-Series firewall, Apertuse, Evident en GlobalProtect cloud service.

Gecombineerd met technologie van Evident.io

De technologieën van RedLock worden gecombineerd met de technologieën die Palo Alto Networks via Evident.io in handen heeft gekregen. Deze combinatie levert klanten cloud security analytics, advanced threat detection, continuous security en compliance monitoring in één oplossing. Palo Alto Networks wil met de nieuwe geïntegreerde oplossing security teams helpen de meest kritieke dreigingen sneller te mitigeren door handmatige onderzoeken te vervangen met geautomatiseerde en real-time mitigatie. Naar verwachting is de geïntegreerde oplossing begin volgend jaar beschikbaar.

Varun Badhwarand en Guarav Kumar, de oprichters van RedLock, treden als onderdeel van de overname toe tot het team van Palo Alto Networks. De overname wordt naar verwachting afgerond in het eerste fiscale kwartaal van Palo Alto Networks, dat eindigt in oktober.

Terug naar nieuws overzicht
Security