Redactie - 04 oktober 2018

Promethean en EET Europarts versterken samenwerking

Promethean en EET Europarts versterken samenwerking image

Al jaren is EET Europarts in Scandinavië een distributiekanaal voor Promethean. Met een nieuwe overeenkomst wordt de distributie van Promethean-producten nu uitgebreid naar de Benelux.

Promethean is een mondiaal bedrijf dat interactieve displays produceert, en professionele software ontwikkelt om zeker te zijn van succesvolle implementatie van haar technologie binnen het klaslokaal of vergaderruimte.

Barteld Casteleijn, Managing Director bij EET Europarts Benelux, zegt: “We zijn vereerd en verheugd dat wij de distributie van Promethean binnen de Benelux gaan doen. Wij hebben hiertoe nieuwe capaciteit met solide competenties binnen de Pro-AV markt aangesteld, zodat de samenwerking zeker een goede start zal kennen.”

In een reactie op de overeenkomst zegt Rik Van Westerveld, Business Development Manager bij Promethean: "Benelux blijft een zeer sterke markt voor ons, met een geweldige kans om ons reseller-netwerk uit te breiden. Onze samenwerking met EET Europarts zal niet alleen meer waarde toevoegen aan onze supply chain, maar het zal ons ook een groter bereik aan dealers bieden, waarmee we de focus op Promethean's volledige productportfolio kunnen vergroten.”

"De uitbreiding van onze distributieovereenkomst met Promethean vormt een belangrijk onderdeel van onze strategie om ook op het gebied van Pro-AV & Digital Signage marktleidend distributeur binnen Europa te worden," zegt Group CEO, Søren Drewsen, EET Group. "De afgelopen jaren hebben wij onze produktgroep Pro-AV opgebouwd, zowel organisch als door overnames. Daarnaast hebben wij ons assortiment continu uitgebreid met nieuwe producten en merken. Ons partnerschap met een leidend merk als Promethean is belangrijk voor dit segment; de nieuwe overeenkomst zal met zekerheid onze waarde voor onze Pro-AV klanten verhogen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!