Witold Kepinski - 04 oktober 2018

Clevir introduceert Workspace 4.0

Cloud werkplek specialist Clevir introduceert enkele nieuwe ontwikkelingen in release 4.0 van de Clevir Workspace. Dit meldt Remko Kleij (foto), ceo van Clevir.

Nieuwe functies:

Compliancy dashboard
Een volledige GDPR-proof rapportage met 1 druk op de knop.
Het Clevir Compliancy dashboard geeft u volledig inzicht in risicoprofielen en kosten over de verschillende platformen. De ontsloten applicatie krijgt van de compliancy officer een risico index gebaseerd op de applicatie en de achterliggende databronnen. In één oogopslag beschikt u over een totale risico-index per applicatie en gebruiker van al uw platformen. Heeft een gebruiker een hoog risico profiel? U kunt dan extra authenticatie eisen stellen voor deze gebruiker.

App delivery model
Beheersbaarheid is key. U wilt automatisch applicaties pushen naar gebruikers of rollen. Verandert er iets in de toegang tot de applicatie dan kunt u dit centraal verwerken, zelf van alle workspaces van uw klanten met 1 druk op de knop.

License Management
De Clevir Workspace detecteert wanneer applicaties gedurende langere tijd niet gebruikt worden. Middels een workflow kan de beheerder of de manager een licentie uitschakelen. Uiteraard wordt na het uitschakelen van de licentie het compliancy dashboard real-time bijgewerkt. De applicatie wordt vervolgens weer toegevoegd aan de persoonlijke appstore van de gebruiker zodat hij deze opnieuw kan aanvragen.

Collaboration Suite
Clevir introduceert in versie 4.0 ook een volledig nieuwe collaboration suite. Deze suite bestaat uit een volledige integratie van Skype, Yammer, Sharepoint en ClevirDrive. Met Clevir drive kunt u meerdere lokale fileservers in HTML5 ontsluiten in de workspace.

De release voor versie 4.0 staat gepland voor november 2018.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!