SAP Data Hub geschikt voor Cisco Container Platform
04-10-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP Data Hub geschikt voor Cisco Container Platform

Het Cisco Container Platform wordt gekoppeld aan de SAP Data Hub om grote datapools te integreren in AWS, Microsoft Azure of GCP public clouds. Hierbij is er enterprise-grade ondersteuning voor Kubernetes.

Cisco en SAP hebben samengewerkt om een end-to-end gevalideerde en geteste architectuur te bouwen, zodat organisaties hun productiegerichte SAP Data Hub-omgeving veilig lokaal kunnen uitvoeren met de optie om deze ook in de hybride cloud-modus uit te voeren.

Data Hub is de tool voor big data-visualisatie en -beheer van SAP. Hiermee kunnen gebruikers gegevens uit het volledige gegevenslandschap van hun bedrijf bekijken en uit gegevens als Hadoop, Amazon S3 en SAP HANA en ERP halen. En de snelste manier om het on-premises op te zetten, is door het in combinatie met Cisco Container Platform te implementeren, zo meldt Cisco.

Met Cisco Container Platform is het volgens de leveranciers eenvoudig containers te configureren, implementeren, beveiligen, schalen en beheren, zodat de klant kan profiteren van moderne bedrijfstoepassingen zoals SAP Data Hub.

Als de klant Cisco Container Platform op een Cisco HyperFlex hyperconverged server uitvoert, hoeft deze geen nieuwe silo voor het Kubernetes-platform te maken. Het kan dan in dezelfde stack worden uitgevoerd.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud