UiPath investeert in het versnellen van RPA en AI-succes voor partners

08-10-2018 | door: Witold Kepinski

UiPath investeert in het versnellen van RPA en AI-succes voor partners

Tijdens de #UiPath Partner Forward-conferentie heeft Robotic Process Automation-leverancier UiPath 20 miljoen dollar toegezegd om haar partners te ondersteunen bij hun inspanningen om de democratisering van Robotic Process Automation (RPA) te versnellen en de echte voordelen van AI in de onderneming te realiseren.

UiPath CEO en medeoprichter Daniel Dines sprak met ongeveer 500 partners uit heel Noord-Amerika en verwoordde de strategische vereisten van het bedrijf voor het ontwerpen van automatisering die gemakkelijk te gebruiken, open en uitbreidbaar is en die uiteindelijk de beste weg naar AI biedt voor digitale klanten en zakelijke operaties. Dines verklaarde ook dat partners in het centrum van deze imperatieven staan en de sleutel zijn tot het ontmoeten en versnellen van de torenhoge vraag naar RPA en AI.

UiPath's investering van 20 miljoen dollar gaat naar twee op partners gerichte fondsen om hun succes in 2019 te ondersteunen:

Het UiPath Venture Innovation Fund voor partners omvat investeringen in op AI gerichte partners met expertise op het gebied van machinaal leren, bedrijfsprocesbeheer (BPM), process mining en intelligentie. Investeringen gaan ook naar chatbotbedrijven en andere startups die zich committeren aan het vereenvoudigen en versnellen van de integratie met UiPath.

Het UiPath Partner Acceleration Fund is ontworpen om wereldwijde partners te helpen bij het inspireren en ondersteunen van automatisering en AI-innovatie bij go-to-market en enablement-activiteiten, aanvulling op investeringen in technologie en snellere RPA-acceptatie binnen bedrijven.

Daarnaast lanceert UiPath technologie- en zakenpartnerprogramma's voor alle partners wereldwijd. Een nieuwe partnerportal maakt dealregistratie mogelijk en biedt toegang tot marketing, verkoop en technische bedrijfsmiddelen en hulpmiddelen om de RPA-reis voor partners en hun klanten te versnellen.

Chris Morgan, Global Vice President Partners and Alliances, UiPath, zei: "Onze Partner Forward-conferentie is slechts een klein onderdeel van een grote investering die we doen om de voorkeurspartner bij uitstek te worden. Gesteund door een investering van $ 20 miljoen in slechts het eerste jaar, zet UiPath zich serieus in voor het versnellen van de RPA- en AI-mogelijkheden van onze partners en hun vermogen om verticaal georiënteerde oplossingen te leveren. Tegelijkertijd voedt het bedrijf een ecosysteem dat voor alle klanten eenvoudigere en radicaal snellere automatiseringsresultaten oplevert."

Honderden UiPath-partners kwamen samen in het Fontainebleau Hotel in Miami om hun RPA-activiteiten te versnellen. Partnersponsoring voor het klantprogramma op #UiPathForward omvat technologiebedrijven, systeemintegrators en AI-startups. Partnersponsors waren Deloitte, EY, Accenture, Capgemini, Cognizant, Genpact, IBM, Infosys, PwC, Oracle, ABBYY, Accelirate, Arrow Digital, Bizagi, Celonis, DataRobot, Enate, Huron Consulting Group, K2, LTI, Novatio Solutions, Symphony Ventures en Tech Mahindra.

Terug naar nieuws overzicht
Software