Redactie - 09 oktober 2018

Hillstone lanceert CloudView voor geoptimaliseerd beveiligingsbeheer

Hillstone Networks, leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, lanceert CloudView op de Nederlandse markt. Hillstone CloudView is een SaaS-oplossing waarmee organisaties hun bedrijfsbrede beveiliging kunnen beheren en bedreigingen kunnen analyseren.

De oplossing stelt beveiligingsbeheerders in staat om snel actie te ondernemen dankzij realtime centrale bewaking van diverse apparaten, analyses van het dataverkeer en cyberbedreigingen, realtime waarschuwingen, uitgebreide rapportage en de vastlegging van logbestanden. Met 24/7 mobiele en internettoegang vanaf elke locatie en elk apparaat combineert Hillstone CloudView geoptimaliseerd beveiligingsbeheer met eersteklas operationele efficiëntie.

Om de prestaties van CloudView v2.5 te stroomlijnen en overeenstemming met de GDPR te waarborgen, heeft Hillstone een datacenter in Europa geopend. Dit datacenter vormt een aanvulling op zijn bestaande datacenters in de regio Asia Pacific en Noord-Amerika. Het komt tegemoet aan de eisen van de GDPR door persoonsgegevens van gebruikers lokaal op te slaan in plaats van op de servers van Hillstone buiten de EU. Het datacenter biedt gebruikers daarnaast meer toegangsopties en verbeterde netwerkprestaties, aldus distributeur Contec.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!