Claranet start Cyber Security unit
08-10-2018 | door: Witold Kepinski

Claranet start Cyber Security unit

Managed Services Provider Claranet heeft de officiële lancering aangekondigd van haar Cyber Security-unit, ontworpen om klanten toegang te bieden tot een compleet portfolio aan diensten op gebied van databeveiliging.

De stap markeert volgens Claranet een bundeling en consolidatie van het huidige securityaanbod van Claranet na de overname en integratie van Sec-1 en NotSoSecure als onderdeel van de Claranet Groep én aanzienlijke investeringen in het dienstenportfolio in het afgelopen jaar.

Onder de nieuwe paraplu van Claranet Cyber Security kunnen klanten een beroep doen op de inbreng van experts binnen een breed scala van securitydisciplines. Dit omvat de hoogwaardige penetratietesten en beheerde securitydiensten van Sec-1 en NotSoSecure én de trainingscompetenties van NotSoSecure, de grootste leverancier van ethische hacking-trainingscursussen voor de wereldwijde Black Hat-conferenties.

De nieuwe unit zorgt ervoor dat de capaciteiten van beide organisaties zodanig zijn afgestemd om een compleet aanbod van diensten te kunnen leveren aan klanten binnen de bestaande footprint van Claranet en de rest van de wereld, aldus het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht
Security