Witold Kepinski - 08 oktober 2018

VMware rondt overname CloudHealth Technologies af

VMware heeft de overname van CloudHealth Technologies afgerond. Met meer dan 3000 internationale klanten biedt CloudHealth Technologies een cloud-operationsplatform voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud. Het platform stelt klanten in staat om te helpen bij het analyseren en beheren van cloudkosten, gebruik, beveiliging en prestaties centraal voor native public clouds.

"Multi-cloud gebruik terwijl het gunstig is voor het bedrijf, zorgt voor een unieke reeks operationele problemen", zegt Raghu Raghuram, chief operating officer, producten en cloudservices, VMware. "Met de toevoeging van CloudHealth Technologies leveren we een consistente en bruikbare weergave van kostenbeheer en resourcebeheer, beveiliging en prestaties voor toepassingen in meerdere clouds."

Cloud

"Terwijl organisaties hun cloud-omgevingen opschalen en de use-cases uitbreiden, worstelen ze met het gebruik van een multi-cloud-model om bedrijfstransformatie te stimuleren", aldus Tom Axbey, president en chief executive officer van CloudHealth Technologies. "We zijn zeer verheugd om te combineren met VMware om deze uitdaging aan te gaan door een reeks multi-cloudbeheerservices te leveren die de digitale transformatie versnellen."

Automation

Met de aankondiging van zal VMware Cloud Services de mogelijkheid hebben om consistente operaties via clouds toe te voegen aan zijn portfolio. Zodra de CloudHealth Technologies-deal is gesloten, zullen VMware cloud automation services, VMware Secure State en Wavefront by VMware automation en compliance, beveiliging en governance, inzichten en analyses leveren ter aanvulling op de mogelijkheden van CloudHealth Technologies.

Managed Service Providers - MSP

De zakelijke mogelijkheden van CloudHealth Technologies, naast specifieke functies zoals vereenvoudigd klantenbeheer, gestroomlijnde facturering, grootschaligheid, beleid en huurders, hebben het tot het standaardplatform voor Managed Service Providers (MSP's) gemaakt om oplossingen in de openbare cloud aan te bieden. Organisaties die afhankelijk zijn van de mogelijkheden en expertise van CloudHealth Technologies zijn klanten en managed services-providers zoals Yelp, Dow Jones, Zendesk, Skyscanner en SHI.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!