Witold Kepinski - 08 oktober 2018

ACES Direct bekroond tot Adobe Platinum Partner

ACES Direct bekroond tot Adobe Platinum Partner image

Sinds de introductie van het Creative Cloud subscription model investeert ACES Direct nog intensiever in het Adobe kennisniveau. Die stap beloont Adobe nu door het bedrijf te benoemen tot Adobe Platinum Partner.

In Nederland zijn er slechts twee partners van Adobe met de hoogste partnership status voor alle sectoren: Educatie, Government en Commercial. Jeroen Stabel (foto) is als Manager Sales en Solutions verheugd met de toewijzing van de status. “Vanuit onze nieuwe status gaan wij onze as-a-service activiteiten vooruit helpen door onze Creative Cloud positie te versterken in de markt. Het is een concrete invulling van een van de vele as-a-service modellen die ACES Direct bij klanten aanbiedt. De benoeming tot Adobe Platinum partner is voor ons een grote stap in het verder verankeren van as-a-service in onze dagelijkse manier van werken.”

Samenwerken voor een zakelijk Adobe
Volgens Jeroen biedt de status ook daadwerkelijk voordelen voor klanten van ACES Direct. “Het zorgt voor een samenwerking met Adobe op een hoger niveau. Hierdoor zijn wij nog beter in staat de juiste licentievorm bij onze klanten te adviseren en daarnaast onze klant te helpen met oplossingen op het gebied van Acrobat.”

Jurgen Dirkse, Sr. Digital Media Business Manager van Adobe leerde ACES Direct al kennen in 2001. “In die tijd was het bedrijf al reseller voor onze Retail en License producten. Dat werkte prettig samen, Brabanders onder elkaar.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!