BT zet Riverbed SteelCentral Visibility in als een as a service voor cloud migraties

10-10-2018 | door: Redactie

BT zet Riverbed SteelCentral Visibility in als een as a service voor cloud migraties

BT biedt nu de Riverbed SteelCentral Visibility oplossing als een ‘as a service‘ dienst aan bedrijven over de hele wereld. Dit maakt het voor gebruikers veel makkelijker om zakelijke toepassingen naar de cloud te verplaatsen zo beweert BT.

BT Connect Intelligence Riverbed Visibility as a Service biedt klanten van BT de meest recente informatie over hoe applicatiegegevens hun Wide Area Network (WAN) doorkruisen. Naarmate bedrijven meer en meer bedrijfskritische applicaties uit de cloud halen, is het belangrijk om een gedetailleerd beeld te krijgen van wat er in het bedrijfsnetwerk gebeurt. Dit maakt het mogelijk om gebruikers een hoogwaardige service te bieden en het risico op storingen te minimaliseren.

John Robertson, vicepresident van wereldwijde dienstverleners voor Riverbed, zegt: “De SteelCentral Visibility oplossing, geleverd vanuit BT's cloud ‘as a service‘, is de meest uitgebreide, geïntegreerde, uniforme oplossing voor het monitoren en beheren van de gehele digitale ervaring. Dit is de nieuwste ontwikkeling in het Dynamic Network Services-programma van BT, dat klanten meer keuze, veiligheid, betrouwbaarheid, service en flexibiliteit biedt bij de inzet van toekomstige netwerken die hun digitale transformatie ondersteunen."

Neil Sutton, vicepresident Strategy and Strategic Alliances bij BT, zegt: “We hebben deze dienst, gebaseerd op rivierbedtechnologie, ontwikkeld om organisaties te helpen de best mogelijke gebruikerservaring te bereiken als onderdeel van hun digitale transformatie. De dienst ondersteunt onze klanten bij de introductie van cloud- en hybridemodellen en strategische ontwikkelingen zoals Big Data Analytics en IoT“.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Service
Cloud