Acorel Marketing Accelerator gecertificeerd door SAP
10-10-2018 | door: Redactie

Acorel Marketing Accelerator gecertificeerd door SAP

Als eerste SAP Partner in Nederland biedt Acorel de zakelijke markt een door SAP gecertificeerd Customer Experience Solution Package. Het bedrijf doet dat met de Acorel Marketing Accelerator, waarmee organisaties binnen acht weken zelf aan de slag kunnen met SAP Marketing Cloud.

Acorel Marketing Accelerator bestaat uit SAP Marketing Cloud-licenties, aangevuld met Acorel-diensten. Marketeers halen daardoor nóg meer uit SAP Marketing Cloud, dat marketeers een klantspecifiek marketingplatform biedt. Bedoeld voor real-time inzicht in klantengedrag, gebaseerd op analyses van grote hoeveelheden gegevens. Met SAP Marketing Cloud benaderen marketeers de klant op een individuele en persoonlijke manier. Met op de klant afgestemde content op het juiste moment, met doelgerichte campagnes.

Met de Acorel Marketing Accelerator kunnen organisaties soepel aan de slag met SAP Marketing Cloud. “We zijn trots dat SAP ons als eerste een qualified Solution Package heeft toegewezen”, zegt Taco Schallenberg, directeur van Acorel. “Maar het meest belangrijk is dat het nu voor onze klanten nóg makkelijker wordt om snel met SAP Marketing Cloud aan de slag te gaan. De markt vraagt om snelle time-to-market. Met het BASIC package is een klant al binnen acht weken up and running. Dat levert een hele snelle ROI op.”

Mark de Bruijn, VP & Head of Marketing EMEA & MEE bij SAP Customer Experience: “Acorel is al jaren een zeer belangrijke en gewaardeerde partner van SAP Customer Experience. Beide bedrijven hechten veel waarde aan persoonlijke interacties met klanten. Met de Acorel Marketing Accelerator wordt het voor organisaties nog gemakkelijker om in korte tijd gebruik te maken van SAP Marketing Cloud, waarmee marketeers zich echt op de individuele klant kunnen focussen. De uitgebreide kennis van Acorel op het gebied van de SAP Customer Experience-oplossingen en de unieke mogelijkheden van SAP Marketing Cloud vormen samen de perfecte combinatie om klanten een positieve customer experience te bieden.”

“Acorel is voor ons een waardevolle en deskundige partner. Zeker voor Cloud toepassingen willen bedrijven vooraf weten, wat zij tegen welke investering en binnen welke tijdsduur kunnen verwachten”, stelt Dirk van de Pas, Partner Solution Center Manager bij SAP Nederland. “Oplossingen worden daarom tegen een vooraf gedefinieerde prijs, scope en implementatietijd aangeboden. Klanten behalen snel toegevoegde waarde. Acorel biedt hiermee een krachtige en snel te implementeren oplossing die elke moderne marketingaanpak probleemloos ondersteunt.”

Terug naar nieuws overzicht
Software