Witold Kepinski - 09 oktober 2018

SoftwareONE koopt Franse ISI Expert

Licentiespecialist SoftwareONE koopt ISI Expert, een managed services- en infrastructuurprovider gevestigd in Frankrijk en opgericht in 2012. ISI Expert biedt serviceaanbiedingen in cloud-, on-premises en hybride omgevingen met de focus op transformaties, migraties en beheerde services.

ISI Expert werkt nauw samen met zijn klanten om cloud-, virtualisatie- en digitale strategieën - met name gebaseerd op Microsoft-platforms, zoals Microsoft 365 and Azure - een realiteit te maken, aldus SoftwareONE.

SoftwareONE France heeft een lange geschiedenis van uitgebreide Software Lifecycle Management (SLM) -mogelijkheden, die zowel Software Asset Management (SAM) als expertise op het gebied van Software Procurement Services (SPS) omvatten. De overname van ISI Expert, met zijn diepe kennis van digitale strategie, cloudmigraties en beheerde services, vormt een aanvulling op deze bestaande SoftwareONE-advies- en leveringsmogelijkheden en verbetert de algehele capaciteit van SoftwareONE op de Technology Services (TS) -ruimte in Frankrijk.

Didier Martins, directeur van SoftwareONE France, zegt over de overname: "De toevoeging van de diensten en het team van ISI Expert stelt SoftwareONE in staat om onze klantenbasis in Frankrijk en wereldwijd beter te bedienen. ISI Expert staat bekend om zijn uitmuntendheid bij de implementatie van geavanceerde, schaalbare en duurzame infrastructuuroplossingen en we zijn verheugd dat we hun diensten kunnen aanbieden aan de klanten van SoftwareONE."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!