HP introduceert mobiele fotoprinter HP Sprocket

10-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

HP introduceert mobiele fotoprinter HP Sprocket

HP lanceert met de HP Sprocket New Edition een nieuwe versie van zijn mobiele fotoprinter op zakformaat. De printer maakt het mogelijk foto's direct af te drukken vanaf een smartphone.

De fotoprinter kan door verschillende gebruikers gelijktijdig worden gebruikt. Zij kunnen hun smartphone op dezelfde HP Sprocket aansluiten en foto's op deze printer printen. LED licht knippert in verschillende kleuren voor het afdrukken van elke telefoon om duidelijk te maken welke foto wordt afgedrukt.

Hogere printkwaliteit

Ten opzichte van zijn voorganger kan de HP Sprocket New Edition foto's in een hogere kwaliteit afdrukken, met meer details en intensere kleuren. Via de Sprocket-app is het mogelijk fotoalbums te delen met derden. Ook is het mogelijk de wachtrij van foto’s en de printstatus in augmented reality op de printer.

De fotoprinter is voorzien van een zachtbare behuizing, die beschikbaar is in drie nieuwe kleuren: Luna Pearl, Noir en Blush. De HP Sprocket New Edition is vanaf 1 november verkrijgbaar in Nederland voor €149. Download de HP Sprocket App van de Apple of Google Play Stores. Gedeelde ervaringen is later dit najaar beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht