Wouter Hoeffnagel - 11 oktober 2018

SecureMe2 rolt partnerprogramma uit

SecureMe2 introduceert zijn eerste partnerprogramma. Het bedrijf heeft het securityplatform SAM Cyber Alarm ontwikkeld en ziet hier een enorm marktpotentieel voor. SecureMe2 wil samen met partners dit potentieel benutten om snel te blijven groeien. Met het nieuwe programma biedt SecureMe2 uitgebreide ondersteuning van de partners, onder meer op het gebied van het genereren van leads, cross- en upsell-mogelijkheden, de nodige trainingen en marketingcommunicatie.

"Wij zien onze partners als een absoluut verlengstuk van de SecureMe2 organisatie", zegt Alexander Zwiep, Director of Sales en medeoprichter van SecureMe2. "Samen met partners zijn we in staat om een perfecte digitale securitypropositie op te stellen, vooral voor mkb-ondernemingen. Met ons partnerprogramma bieden we onze partners nu een strategische samenwerking, een heldere en haalbare roadmap en alle ondersteuning om samen een solide groei van het aantal leads te realiseren. De mogelijkheden lopen van het optreden als reseller tot het opnemen van onze producten in een eigen, veelomvattend security-aanbod."

Platinum-, Gold- en Silver-partners

Marc Pauly (foto), Channel Director van SecureMe2: "We hebben gekozen voor een partnerindeling volgens de edelmetalen Platinum, Gold en Silver. De partners die SecureMe2 zoekt moeten aan een aantal voorwaarden voldoen, met name Platinum- en Gold-partners. Zij dienen over de nodige kennis en knowhow te beschikken van networking, IT, security, compliancy en cloud services. Ook moeten ze bij voorkeur klanten hebben binnen het mkb (bedrijven met 5 tot 1000 medewerkers). Maar ook voor grotere organisaties kan ons security-aanbod interessant zijn, bijvoorbeeld als een extra cyberalarm of ‘second opinion’. Daarnaast is het belangrijk dat partners beschikken over eigen installateurs en over een helpdesk."

Op zijn beurt helpt SecureMe2 zijn partners met het opstellen van ‘proof of concept’ projecten en ondersteuning bij de uitvoering van grootschalige of complexe projecten. Om het partners zo makkelijk mogelijk te maken krijgen zij toegang tot een informatief Partner Portal en een uitgebreid dashboard dat inzicht geeft in de voortgang van de business met SecureMe2.

Vernieuwde SAM-producten

SecureMe2 presenteerde het partnerprogramma op een bijeenkomst voor de huidige partners. Tijdens deze bijeenkomst kregen de deelnemers een preview van nieuwe en vernieuwde SAM-producten: versie 2 van het MijnSAM portaal; SAM-Pro-1, een rackversie van SAM Cyber Alarm (19" rack) en VirtualSAM, een software-versie van het SAM Cyber Alarm om onder VMWare te draaien. Deze producten worden binnenkort officieel gelanceerd en maken deel uit van de cyberalarmdiensten die door SecureMe2 en zijn partners worden aangeboden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!