Nuvias is distributeur van Forcepoint voor Benelux

11-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Nuvias is distributeur van Forcepoint voor Benelux

Nuvias gaat de producten van Forcepoint in de Benelux op de markt brengen. het bedrijf heeft al langer een distributieovereenkomst met Forcepoint voor het Verenigd Koninkrijk en de DACH-regio. Deze overeenkomst is nu uitgebreid met de Benelux.

Beide bedrijven willen inspelen op de kansen die de Benelux biedt voor verdere groei in de cybersecurity markt. Nuvias Cyber Security gaat het volledige aanbod van Forcepoint distribueren. Het gaat onder andere om de recent gelanceerde oplossing Dynamic Data Protection (DDP), waarin gedragsanalyses van mensen samenkomen met de nieuwe generatie DLP-innovaties. DDP is de eerste oplossing met Risk-Adaptive Protection in het portfolio van Forcepoint. Het portfolio omvat daarnaast Cloud Access Security Broker (CASB)2, Web/Email Security, Data Guard en Network Security (NGFW).

'Belangrijkste aanwinst voor portfolio'

"We zijn heel blij dat we Forcepoint mogen vertegenwoordigen in de Benelux, waar we verder kunnen bouwen aan onze tot nu toe succesvolle samenwerking. Met zijn reputatie als vernieuwer in de beveiligingsbranche heeft Forcepoint duidelijk een streepje voor en zijn ze een belangrijke aanwinst voor het portfolio van elke reseller. Het scala aan oplossingen van Forcepoint zal onze partners in staat stellen om hun omzet en dienstverlening uit te breiden, met name op het gebied van CASB, internetbeveiliging en gegevensbeheer", licht Ian Kilpatrick (foto), EVP Cyberbeveiliging bij Nuvias, toe.

Neal Lillywhite, Vice President EMEA Channel bij Forcepoint: "We hebben in het VK en de DACH-regio altijd zeer prettig samengewerkt met Nuvias en we zijn verheugd om dit partnerschap te kunnen uitbreiden naar de Benelux. We zien dat onze samenwerking en de wederzijdse afstemming van onze organisaties veel vruchten afwerpen. We denken dat nu de tijd is om te investeren in waardevolle diensten die de kanaalpartners en zakelijke klanten van Nuvias in staat zullen stellen om efficiënte technologische oplossingen te implementeren."

Overname van DCB

Nuvias nam in juli 2017 de value-added-distributeur DCB over. In navolging van deze overname heeft het bedrijf stevig geïnvesteerd in de beveiligingsmarkt voor deze regio. De toevoeging van Forcepoint aan de portfolio van Nuvias is onderdeel van de groeiplannen van de distributeur op het gebied van beveiliging in deze regio, evenals het vergroten van het personeelsbestand en het aantal resellers. Daarnaast zet de onderneming sterk in op onderwijs en ondersteuning van partners.

Terug naar nieuws overzicht