Witold Kepinski - 11 oktober 2018

Video: Defensieve en aanvallende cybersecurity aspecten

Palo Alto Networks organiseerde onlangs zijn Ignite ´18 European Cybersecurity Conference in Amsterdam RAI. Op de goed bezochte conferentie werden de laatste cybersecurity trends en technologie besproken. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met René Bonvanie (Chief Marketing Officer Palo Alto Networks) en Lee Klarich (EVP Product Management Palo Alto Networks).

Bonvanie bespreekt in de video zaken als defensieve en aanvallende aspecten van cybersecurity. Met toepassingen zoals automation en machine learning kan je sneller cybergevaren tegenhouden.

Klarich bespreekt de voordelen van het Palo Alto Networks Application Framework. Dit is een cloudgebaseerde set API’s waarmee ontwikkelaars van derde partijen innovatieve apps en diensten kunnen ontwikkelen. Die krijgen online beveiligd toegang tot log data, actuele informatie over specifieke bedreigingen en de regels voor het handhaven van het beveiligingsbeleid (policy-enforcement) in het Palo Alto Networks ecosysteem. Langs deze weg krijgen organisaties toegang tot een groot aanbod aan security apps die zijn ontwikkeld in een open ecosysteem van door Palo Alto Networks vertrouwde softwareontwikkelaars. Ook belicht Klarich de Palo Alto Networks Cloud Access Security Broker (CASB)-product Aperture SaaS security service.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!