Witold Kepinski - 13 oktober 2018

Exact Autumn ’18 Release beschikbaar

Exact introduceert zijn Autumn ’18 Release. Met Autumn ’18 brengt Exact meer dan 200 innovaties, gericht op verhoogde efficiëntie van het midden- en kleinbedrijf en accountants door het uitbreiden van de AI-mogelijkheden. Verder neemt de functionaliteit voor salarisverwerking en productiebedrijven sterk toe en wordt de ondersteuning van cloudimplementaties voor Exact Globe en Exact Synergy uitgebreid.

De nieuwe mogelijkheden binnen Exact Online voor Accountancy helpen accountants om routinematige administratieve taken te automatiseren met de ondersteuning van AI, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan diensten die meer waarde toevoegen voor hun klanten, zoals advies.

Exact Online voor Boekhouden houdt de boeken voortaan automatisch bij. Voorkom achterstallige betalingen en correcties achteraf. Dankzij Machine Learning van Exact beginnen ondernemers elke dag met een actueel financieel overzicht.

Exact Online Productie Premium

Exact Online Productie Premium helpt MKB-productiebedrijven om de doorlooptijd van het productieproces te verkorten, de kosten van materiaalplanning omlaag te brengen en efficiënter gebruik te maken van magazijnlocaties.

 

Microsoft Azure-ondersteuning voor Exact Globe en Exact Synergy

Exact breidt verder de inzetmogelijkheden van Exact Globe en Exact Synergy verder uit door de oplossingen te optimaliseren voor het draaien in Microsoft Azure Cloud.

Exact Globe en Exact Synergy zijn nu beschikbaar in de Microsoft Azure Marketplace.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!