Dell EMC geeft 20.000 commerciële accounts aan zijn partners

Dell EMC geeft 20.000 commerciële accounts aan zijn partners

13-10-2018 | door: Witold Kepinski

Dell EMC geeft 20.000 commerciële accounts aan zijn partners

Dell EMC geeft 20.000 wereldwijde commerciële accounts aan zijn partners. Dit meldt Dell EMC channelbaas Joyce Mullen tijdens het Canalys Channels Forum in Barcelona. “Dit is een partner-led strategie.”

Dell EMC partners krijgen tot 20.000 commerciële klantaccounts, waarin de interne verkoop- en kanaalteams van Dell samenwerken met partners om nieuwe deals te genereren, aldus Mullen. Dell EMC partners kunnen verder meer toepassingen aan ze verkopen, uiteraard liefst van Dell Technologies.

Dealregistratie

Het overbrengen van klanten naar partners komt samen met het nieuwe Preferred-programma voor commercial partners. Het programma is vergelijkbaar met het Enterprise Partner Preferred-programma van het bedrijf dat in augustus 2018 werd gelanceerd. Hierbij biedt Dell EMC aan zijn partners incrementele kortingen, dealregistratie en concurrerende prijzen voor partners in 20.000 accounts.

Data Protection

Dell EMC compenseert zijn verkoopteam voor deze accounts, wat betekent dat Dell EMC sales mensen worden aangemoedigd om nauwer samen te werken met kanaalpartners. Dit model creëert volgens Dell EMC een zeer goede omgeving voor patrtners om samen te werken met het Dell EMC-team om achtervolgen de 20.000 accounts te voorzien van Dell EMC technologie. Bij voorbeeld met de Dell EMC Integrated Data Protection Appliance (IDPA) DP4400 die data van applicties beschermd en andere gegevens. De nieuwe Dell EMC IDPA DP4400 biedt volgens de leverancier de perfecte mix van kracht en eenvoud voor middelgrote organisaties, om data tegen lagere kosten te beschermen. De IDPA DP4400 is een geconvergeerd 2U-apparaat dat volledige back-up, ontdubbeling, replicatie, herstel en cloud-paraatheid biedt met disaster recovery en langdurige retentie naar de cloud.

Servers en Storage

Mullen zegt verder dat de channel business booming is met dubbele groeicijfers. Zo wist Dell in het tweede kwartaal van 2018 volgens IDC meer marktaandeel te winnen in de server business. Ook in de storage markt wist Dell EMC verder te groeien.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud