Witold Kepinski - 16 oktober 2018

Asteroid en Relined werken samen om netwerken in Amsterdam te verbinden

Asteroid, de wereldwijde interconnectieplatforminnovator, en Relined Fiber Network, leverancier van Dark Fibre-verbindingen in Noordwest-Europa, hebben aangekondigd dat zij samenwerken om netwerken in Amsterdam te verbinden.

Het Asteroid Internet Exchange Point (IXP) en Relined Partnership bieden contentproviders, ISP's, ondernemingen en andere netwerken in Amsterdam verbeterde interconnectie en veerkracht zo beweren de twee partners Met het glasvezelnetwerk van Relined kunnen netwerken de Asteroid IXP bereiken.

Guido Sip, Director Sales & Marketing bij Relined: "Asteroid ontwikkelde een hoogwaardig en efficiënt IXP-model, waarvan we geloven dat het voor veel internetspelers echt interessant kan zijn. We zijn verheugd om met hen samen te werken bij het helpen groeien van hun bedrijf in Amstam."

Met deze samenwerking door middel van Relined uitgebreid glasvezelnetwerk ‘s, kunnen ISP's en andere netwerken bereiken nu de Asteroid IXP uit meer dan 30 locaties in Amsterdam, met inbegrip van Equinix, Globalswitch en Iron Mountain (EvoSwitch). De kosten beginnen bij € 375 per maand.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!