KPN werkt samen met Nexmo en VoIP Innovations
15-10-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

KPN werkt samen met Nexmo en VoIP Innovations

KPN New Business en Nexmo, de Vonage API, hebben hun samenwerking op de Nederlandse markt aangekondigd. Na een succesvolle proefperiode waarin Nexmo-producten werden opgenomen in de API Store van KPN, heeft KPN Nexmo uitgenodigd om zijn volledige, hoogwaardige portfolio van cloudcommunicatiediensten aan de API Store toe te voegen als een manier om aan de zakelijke communicatiebehoeften van ondernemingen te voldoen met bedrijven in Nederland.

De IT-industrie heeft de afgelopen jaren een verschuiving doorgemaakt waarin flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparingen van cruciaal belang zijn voor het bouwen van de producten en diensten van vandaag en morgen. Gartner voorspelde in 2015 zelfs dat tegen 2020 "75% van de app-aankopen die digitale business ondersteunen, zal worden gebouwd en niet zal worden gekocht." Het is duidelijk geworden dat API's een onvermijdelijke hoeksteen van deze sectorverschuiving vormen.

"API's hebben bewezen een belangrijke rol te spelen bij het ontwikkelen van nieuwe proposities voor consumenten- en zakelijke markten. Via onze API Store bieden we ontwikkelaars, innovators en producteigenaren toegang tot bouwstenen om hun eigen proposities te bouwen en te verrijken," zegt Anuschka Diderich, Thought Leader API bij KPN New Business.

Terug naar nieuws overzicht
Software