KYOCERA Document Solutions Europe koopt JANUS
15-10-2018 | door: Witold Kepinski

KYOCERA Document Solutions Europe koopt JANUS

KYOCERA Document Solutions Europe, aanbieder van documentoplossingen, heeft zijn Centraal- en Oost-Europese expansie verder ontwikkeld door de overname van hun internationale partner JANUS in Tsjechië.

Onder KYOCERA wordt het bedrijf hernoemd naar KYOCERA Document Solutions Czech en zal het de 18 e verkoopmaatschappij van KYOCERA Document Solutions Europe vormen na enkele decennia van succesvol partnerschap.

De overname heeft als doel de groei van KYOCERA Document Solutions Europe in de regio's in Europa, het Midden-Oosten en Afrika , en in dit geval meer specifiek in Midden- en Oost-Europa, voort te zetten.

"We zijn trots om KYOCERA Document Solutions Czech als dochterbedrijf binnen onze groep aan te kondigen. Door nog een ander team van bekwame experts toe te voegen, zullen klanten blijven profiteren van KYOCERA's innovatieve portfolio van oplossingen en diensten die zijn afgestemd op de snel veranderende marktbehoeften ", aldus Takuya Marubayashi, President van KYOCERA Document Solutions Europe.

Terug naar nieuws overzicht