Witold Kepinski - 14 oktober 2018

AppRiver koopt Total Defense om MKB te beveiligen

AppRiver koopt Total Defense om MKB te beveiligen image

AppRiver heeft zijn cloudgebaseerde beveiligings- en productiviteitsservicesmarkt uitgebreid met de overname van Total Defense in New York , een leverancier van op abonnementen gebaseerde endpoint beveiliging voor consumenten en kleine bedrijven.

De overname is een onderdeel in een reeks strategische investeringen door AppRiver om haar technologieportfolio uit te breiden en zich verder te vestigen als een IT-beveiligingsprovider voor het MKB over de hele wereld. In maart 2018 verwierf het bedrijf Roaring Penguin, een Canadees e-mailbeveiligingsbedrijf, om zijn wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en zijn technologische voordelen ten opzichte van concurrenten in de e-mailbeveiligingsruimte te versterken.

"Onze focus in 2018 was het uitbreiden van onze mogelijkheden om de meest vertrouwde aanbieder van SMB-beveiligingsoplossingen te worden", aldus Kevin Hatch, CFO van AppRiver. "Onze partners hebben ons consequent verteld dat ze de voorkeur geven aan de eenvoud van het omgaan met één leverancier en de hoge waarde die onze bekroonde Phenomenal Care klantenservice en krachtige beveiligingsservices bieden."

De integratie van AppRiver's database voor dreigingsinformatie en -analyse in een endpoint-beveiligingsoplossing biedt volgens Hatch een andere krachtige laag van cyberdefensie voor kleine en middelgrote bedrijven. In het snel evoluerende IT-kanaal zoeken partners naar effectievere beveiligingsoplossingen en nieuwe bronnen van terugkerende inkomsten, terwijl ze streven naar het minimaliseren van de onzekerheid en complexiteit die het gevolg is van het gebruik van meerdere providers. Met de overname van Total Defense heeft AppRiver zichzelf gepositioneerd als een one-stop-provider met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden en uitgebreide channel ervaring.

"We evalueerden een brede reeks eindpuntbeveiligingsproviders en ontdekten dat de technologie van Total Defense de sterkste was en een uitstekende aanvulling op de bestaande oplossingen van AppRiver," zegt Joel Smith, mede-oprichter van AppRiver en CTO. "Onze gegevens over dreigingsinformatie zullen het eindpunt van Total Defence verbeteren en AppRiver positioneren om een ??nieuwe beste oplossing te ontwikkelen en op de markt te brengen voor onze partners en de MKB-klanten die zij bedienen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!