Witold Kepinski - 15 oktober 2018

NetApp wordt reseller van Commvault back-up software

NetApp wordt reseller van Commvault back-up software image

Storage en data management leverancier NetApp sluit een samenwerking met Commvault. De leverancier biedt nu de complete Commvault back-up-software voor zijn storage arrays en de cloud.

NetApp en Commvault breiden hun partnerschap uit door de Commvault Complete back-up- en herstelsoftware op NetApp systemen en cloud omgevingen aan te bieden. In ruil daarvoor heeft Commvault NetApp aangesteld als complete wederverkoper partner.

"De Commvault Complete-software sluit aan bij onze Data Fabric-aanpak om organisaties ongekende toegang en controle te geven over hun gegevens om hen te helpen zakelijke prioriteiten na te streven en hun belangrijkste bedrijfsmiddelen en informatie te beschermen," zegt Joel Reich, vice-president Executive President en hoofd van Storage Systems and Software Division van NetApp wereldwijd.

Met deze uitgebreide samenwerking zegt Commvault dat zijn producten nu gemakkelijker te kopen, te installeren en te beheren zijn, door partners en klanten. "Samen met NetApp helpen we organisaties de complexiteit en kosten van het beheer van IT en gegevens te verminderen door de behoefte aan meerdere software en hardware of unieke tools te elimineren" zo beweert Owen Taraniuk, Head of Global Partnerships and Market Development bij Commvault.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!