Redactie - 17 oktober 2018

Nuvias tekent distributieovereenkomst met Dolby Laboratories

Nuvias tekent distributieovereenkomst met Dolby Laboratories image

Nuvias heeft een distributieovereenkomst met Dolby Laboratories voor de hele EMEA-regio ondertekend om de ingebruikname van de Dolby Voice Conference Phone en Dolby Voice Room-hardware en conferentieoplossingen te bespoedigen.

Deze producten bieden volgens Nuvias een goede ervaring voor gebruikers dankzij de nieuwe kwaliteitsnormen. De Dolby Conference Phone is meer dan een telefoon, het is een audio- en controlecentrum voor videoconferenties. Hij combineert geluidskwaliteit voor uiteenlopende vergaderlocaties aan een ranke gebruikersinterface om vergaderingen op te starten en te leiden.

Het Dolby Voice-systeem sluit aan op de portfolio van Nuvias Unified Communications en is essentieel voor het BlueJeans Ecosystem. BlueJeans maakt al gebruik van Dolby-technologie op zijn platform, dat een omgeving biedt voor alle vergaderingen van BlueJeans, en het gebruik van de hardware van Dolby Voice maakt hun toonaangevende mogelijkheden nog groter.

Met het intuïtieve touchscreen kan de gebruiker vergaderingen starten, erbij aansluiten en ze leiden. Bovendien kan de conferentietelefoon dienen als enige interface voor audioconferenties, videoconferentie en het delen van schermen.

De Dolby Conference Phone werkt ook als SIP-conferentietelefoon met platforms zoals BlueJeans, Cisco, Avaya, Mitel, Broadsoft en Alcatel Lucent.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!