Redactie - 17 oktober 2018

HostSlim biedt colocatiediensten aan CEI Group

HostSlim is begonnen met het aanbieden van hun colocatiediensten aan CEI Group. HostSlim is zeer verheugd over de samenwerking met CEI Group. HostSlim is eind 2008 opgericht en is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een van de grotere hostingproviders in Nederland. We blijven ook snel groeien met onze internationale afdeling buiten Nederland.

"CEI Group breidt zijn hostingdiensten uit naar Europa, we hebben geconstateerd dat we een uitstekende aansluiting hebben bij de diensten die CEI Group vanuit onze datacenterlocatie aanbiedt." Ik ben erg blij te zien dat Mark Carter voor HostSlim gekozen heeft als hun belangrijkste provider in Nederland en is op zoek naar een zeer nauwe en voortdurende samenwerking. HostSlim staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs in de markt. Met onze meer dan 10 jaar ervaring kunnen we CEI Group laten groeien met het aanbieden van diensten in Europa“, aldus Ralph Karseboom, CEO van HostSlim.

CEI Group (CEIG) is ingesteld om duizenden websites over de hele wereld te hosten en is gericht op het bieden van kosteneffectieve Cloud Solutions. De diensten en oplossingen van CEIG worden aangeboden via een innovatief 'la carte' programma waarmee klanten pakketten kunnen afstemmen op hun individuele behoeften en ondersteuningsniveaus.

"HostSlim biedt het meest geavanceerde, efficiënte en schaalbare platform voor het kopen en onderhouden van oplossingen voor beveiligde colocatie. Onze klanten hebben een breed scala aan hostingbehoeften, ze verwachten ook van ons een enorme mate van controle. Daarom voelden we ons op het gebied van het kiezen van een provider voor het hosten van producten, afgestemd op en ondersteund door HostSlim, omdat onze klanten niet alleen een breed scala aan kosteneffectieve hostingaanbiedingen hadden om uit te kiezen, maar ook snel en efficiënt verbinding konden maken in de Europese markt", aldus de CEO van CEIG, Mark Carter. "CEIG biedt niet alleen hosting-oplossingen aan, maar biedt ook cloud-oplossingen, van back-up oplossingen tot internetconnectiviteit via haar merken. Door ervoor te kiezen HostSlim aan onze netwerkinfrastructuur toe te voegen, kunnen we onze klanten laten zien dat we ons voortdurend inzetten om betere oplossingen te bieden voor het beheren van oplossingen op lokaal niveau."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!