Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
16-10-2018 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Ruckus Networks partner business mogelijkheden belicht (video)

"Het gaat er bij iedere deal uiteindelijk om dat alle partijen er een goed gevoel aan overhouden", zegt Nick Watson van Ruckus Networks in deze channel video update. Hij was, evenals honderden andere directieleden van vendors, distributeurs en resellers in Barcelona voor een nieuwe editie van Canalys Channels Forum 2018.

Het meest gewaardeerd is traditioneel de netwerkmogelijkheid die dit evenement van Canalys biedt, inclusief de mogelijkheid informeel te solliciteren bij collega-bedrijven. Daarnaast presenteerde Canalys trends en ontwikkelingen voor het kanaal, met als meest opvallende constatering dat ook de ICT niet meer afzijdig kan blijven in het roerige wereldwijde politieke klimaat. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en maakte een video update.

Veel channelcentrische bedrijven waren op het Canalys Channels Forum aanwezig zoals HP, Lenovo, Microsoft en Dell EMC. Grote distributeurs waren ook aanwezig zoals Ingram Micro, Tech Data, Arrow en Exertis.

Andere toegewijde sponsors waren AMD, Information Builders, APC by Schneider Electric, Epson, Trend Micro, Fujitsu, Acer, Citrix, Eaton, VMware, Cambium Networks, ConnectWise, Fontech, Splunk en Scale Computing.

De redactie van Dutch IT-channel was aanwezig in de persoon van Witold Kepinski (hoofdredactie) en Marco van der Hoeven (hoofdredacteur Executive People).

Lees op deze link alle relevante Canalys artikelen.

Terug naar video overzicht