Vancis breidt haar netwerkdienstenportfolio uit met TiNC Works!

18-10-2018 | door: Redactie

Vancis breidt haar netwerkdienstenportfolio uit met TiNC Works!

Cloud & Managed Services provider Vancis investeert in haar klanten door de oplossingen van netwerkanalysebedrijf TiNC Works! op te nemen in het netwerkportfolio. De TiNC Works!-oplossing helpt Vancis de kwaliteit van haar dienstverlening te verhogen door proactief metingen te doen op netwerken van de klant.

Organisaties hebben in hun primaire processen een steeds grotere afhankelijkheid van de prestaties van het IT-netwerk. “Het onderliggende IT-netwerk en applicatielandschap wordt steeds complexer voor zowel gebruiker als beheerder”, zegt Marcel van der Linden, IT Architect bij Vancis. “Klachten over trage applicaties of verstoringen in het netwerk openbaren zich pas op het moment dat ze worden aangegeven door gebruikers of medewerkers. En dan is het eigenlijk al te laat.”

De oplossing van TiNC Works! helpt Vancis bij het vroegtijdig signaleren en identificeren van mogelijke toekomstige netwerkverstoringen. Door proactief en permanent het primaire applicatielandschap te monitoren vanuit het perspectief van de gebruiker, kan er op basis van de meetgegevens tijdig worden gereageerd op veranderingen in het gedrag van het netwerkgebruik. “Met de inzet van TiNC Works! is Vancis in staat om organisaties te bedienen en adviseren rondom het gebruik van de applicaties. Binnen een korte tijd hebben we een beeld bij het gedrag van het netwerk, waardoor we ook in staat zijn om gerichte oplossingen toe te passen”, aldus Patrick van Uppelschoten, Product Owner bij Vancis.

Marco van den Akker (foto), Commercieel Directeur bij TiNC Works! vult aan: “Vancis wordt in de Nederlandse markt herkend als autoriteit. TiNC Works! is dan ook erg blij met deze samenwerking. Door de combinatie van TiNC Works! en Vancis is het voor klanten mogelijk om problemen te ondervangen voordat deze worden ervaren door de gebruiker”.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter