Redactie - 19 oktober 2018

Nasano introduceert quickscan en adviestool BravoApp

Nasano introduceert quickscan en adviestool BravoApp image

Nasano introduceert vanaf oktober de quickscan en adviestool BravoApp. Na de warme leads tool is de BravoApp de nieuwste toevoeging aan het arsenaal van effectieve leadgeneratietools. Met de tool kunnen ondernemers en directies nog sneller groeien.

Bedrijven kunnen met de BravoApp eenvoudig een quickscan of adviestool op hun website plaatsen. Na het invullen van een vragenlijst wordt automatisch een uitgebreid, persoonlijk adviesrapport gegenereerd en opgestuurd naar de potentiële klant. Inmiddels zijn er bijna 10.000 van die rapporten gemaakt en verstuurd.

“Zo’n rapport laat zien dat je als bedrijf veel waardevolle kennis in huis hebt,” zegt Jeroen Venus, CEO van Nasano. “Bovendien spoor je de gebruiker aan om contact op te nemen voor nog meer informatie. Op dat moment weet je door het adviesrapport al veel over je potentiële klant – hoe ze denken, wat ze nodig hebben.”

In de afgelopen drie jaar zijn er bijna 130.000 vragen ingevuld in 11.715 testen, en 4.000 e-mailadressen verzameld. Jeroen Venus: “De cijfers liegen er niet om: een adviserende quickscan is een effectieve manier om leads te genereren, veel beter dan bijvoorbeeld pop-ups voor een mailinglist of een live chat: je biedt echt een waardevolle, gratis dienst aan. En dat valt op.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!