Witold Kepinski - 18 oktober 2018

NEG-ITSolutions benoemd tot HP DaaS Specialization Partner

NEG-ITSolutions benoemd tot HP DaaS Specialization Partner image

NEG-ITSolutions, onafhankelijk leverancier van IT-oplossingen, IT-diensten en IT-hardware, is door HP benoemd tot HP DaaS Specialization Partner. Daarmee beschikt NEG-ITSolutions over de volledige support, kennis en het portfolio van HP om haar klanten te helpen aan Device as a Service concepten die goed bij hen passen.

“NEG-ITSolutions heeft bewezen over de juiste kennis en skills te beschikken en heeft al een aantal DaaS projecten succesvol uitgevoerd”, zegt Hjalmar van Veen, General Manager Personal Systems HP Nederland. “De kennis en oplossingen van NEG-ITSolutions sluiten perfect aan op de diensten en producten van HP”.

Device as a Service heeft de toekomst­­
“Wij zien een groeiende vraag naar ontzorging op basis van het Device as a Service concept bij met name grotere organisaties. Zij willen én compleet ontzorgd worden én betalen voor het gebruik, niet voor het bezit van eindgebruikers-devices”, zegt Gerard Aldus, algemeen directeur van NEG-ITSolutions. “Wij zetten dan ook in samenwerking met HP vol in op Device as a Service”.

NEG-ITSolutions levert al sinds jaar en dag eindgebruikers-devices (laptops, pc’s, smartphones en tablets) inclusief een breed scala aan logistieke en technische diensten. De stap naar het ‘as a Service’ model is dan ook niet zo groot en inmiddels zijn de eerste DaaS contracten al succesvol bij bedrijven geïmplementeerd. Door de HP Daas Specialization verwacht NEG-ITSolutions haar positie als een van de voorlopers nog verder te versterken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!