Redactie - 21 oktober 2018

CyberArk introduceert privileged sessiebeheer voor de cloud

CyberArk introduceert privileged sessiebeheer voor de cloud image

CyberArk introduceert Privileged Session Manager for Cloud, waarmee sessies van accounts met meer gebruikersrechten kunnen worden geïsoleerd, gemonitord en beheerd in de meest gebruikte webapplicaties, cloud-platformen en social media. Het beschermt daarmee accounts met meer toegangsrechten tegen misbruik, terwijl de gebruikers hun dagelijkse werkzaamheden zonder belemmering kunnen uitvoeren.

Cloud-beheerders en gebruikers met privileges hebben vaak verhoogde toegangsrechten tot cloud-platformen en webapplicaties. Deze worden echter niet altijd beheerd door het IT-team, waardoor ze buiten het security-beleid om kunnen werken. Wanneer hier misbruik van wordt gemaakt, is het mogelijk een hele organisatie in korte tijd plat te leggen of gevoelige gegevens te verduisteren.

CyberArk Privileged Session Manager for Cloud is gebaseerd op technologie van het overgenomen Vaultive en voorziet beheerders van webgebaseerde cloud- en DevOps-tool consoles om de dynamische omgevingen te beheren terwijl de security-teams meer controle en inzicht krijgen.

De Privileged Session Manager for Cloud gebruikt bovendien analysetechnieken om verdacht gedrag met privileged accounts snel te detecteren.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!