Witold Kepinski - 20 oktober 2018

Dimension Data opent digital workplace Center of Excellence bij NTT in Silicon Valley

Global technologie-integrator en managed services provider – en onderdeel van de NTT Group – Dimension Data opent een Digital Workplace Center of Excellence in het NTT Global Innovation Center in Silicon Valley. Technologieën die in het centrum te zien zijn, zijn onder andere: Cisco Security Connector, Cisco Webex Board, Chargifi, CoWorkr sensors, Ground Control, Teem Workspace Experience Platform en VMware Workspace ONE.

Door de combinatie van spraak-, video-, end-user computing-, mobiliteits- en beveiligingstechnologieën voorziet de werkplek van de toekomst in voortdurende innovatie van nieuwe bedrijfsmodellen, processen en resultaten zo beweert Dimension Data.

Het Center of Excellence gaat geïntegreerde producten en diensten van bekende technologiebedrijven tot leven brengen. Voorbeelden zijn Apple, Cisco en VMware. Dit laat zien hoe Dimension Data met andere bedrijven samenwerkt om te zorgen voor het beste gebruik van technologie, afgestemd op de unieke behoeften van elke organisatie.

Het Center of Excellence laat volgens Dimension Data geavanceerde digitale-werkplektechnologieën zien, zoals samenwerkings- en securitytools van Cisco en VMware Workspace ONE, het digitale, kennisgedreven werkplekplatform. Ook toont Dimension Data hoe Apple-apparaten te combineren zijn met de managed-servicediensten van het bedrijf, waardoor bedrijven altijd en overal een goede mobiele ervaring kunnen bieden.

 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!