Witold Kepinski - 18 oktober 2018

Lenovo en Scale Computing werken samen

Lenovo en Scale Computing werken samen image

Datacenter infrastructuur specialist Lenovo en Scale Computing, spelers in intelligente randoplossingen en hyperconverged oplosssingen, kondigen een wereldwijd partnerschap aan en een nieuw gezamenlijk product dat een oplossing biedt voor randinfrastructuur voor wereldwijde retailers, gedistribueerde ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven.

De oplossing is volgens de partners ideaal voor zeer gedistribueerde, on-premise omgevingen, zoals winkels of bankfilialen, met meerdere locaties beheerd door de onderneming vanaf een centrale locatie.

Het brede scala aan servers van Lenovo, gecombineerd met efficiënte, intelligente randinfrastructuursoftware van Scale Computing, levert een zelfherstellend, beschikbaar platform voor het draaien van applicaties aan de rand of hybride edge-and-cloud.

Het HC3 Edge-platform van Scale Computing op Lenovo-servers is volgens de twee partijen een alternatief voor oude infrastructuur op locatie met een moderne oplossing die is geoptimaliseerd voor omgevingen waar de uptime van de toepassing van cruciaal belang is, terwijl IT-resources op locatie zeer beperkt zijn.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!