Witold Kepinski - 18 oktober 2018

Oracle koopt GoBalto cloud technologie voor klinische toepassingen

Oracle koopt GoBalto cloud technologie voor klinische toepassingen image

Oracle heeft aangekondigd dat het een overeenkomst is aangegaan om GoBalto te verwerven, dat cloudoplossingen levert om klinische proeven te versnellen door de selectie en het opzetten van de best presterende klinische onderzoekslocaties voor het uitvoeren van onderzoeken te stroomlijnen en te automatiseren.

De opstartoplossingen van goBalto worden geactiveerd op meer dan 90.000 onderzoekslocaties in meer dan 2000 onderzoeken in meer dan 80 landen om aanzienlijke besparingen aan klanten te realiseren met een meetbare reductie van meer dan 30 procent in de opstartcyclustijden van de studie.

Tegenwoordig biedt Oracle Health Sciences klanten de meest geavanceerde cloudoplossing in de industrie voor klinische proefplanning, gegevensverzameling, proefuitvoering en veiligheidsbeheer. goBalto voegt de cloud-oplossing voor de industrie toe die de opstarttijd van de klinische test aanzienlijk vermindert.

Oracle en goBalto bieden samen nu een end-to-end cloudplatform dat zich richt op het verenigen van actie en het versnellen van resultaten voor de Life Sciences-industrie, aldus de twee partijen. "Het selecteren en activeren van klinische testsites is een van de meest handmatige en tijdrovende processen voor onze klanten", aldus Steve Rosenberg, Senior Vice President en General Manager van Oracle Health Sciences Global Business Unit. "Oracle Health Sciences is ontworpen om de industrie de beste end-to-end klinische proefervaring te bieden en door de toevoeging van goBalto kunnen onze klanten nog een barrière verwijderen om sneller behandelingen aan patiënten te leveren."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!