Witold Kepinski - 18 oktober 2018

SUSE integreert Kubernetes met Cloud Foundry in Cloud Application Platform

SUSE integreert Kubernetes met Cloud Foundry in Cloud Application Platform image

SUSE integreert Kubernetes met Cloud Foundry in Cloud Application Platform. Dit meldt SUSE zelf in een blog. SUSE Cloud Application Platform een volledig gecontaineriseerde en Kubernetes-native versie van Cloud Foundry. 

SUSE zegt dat zijn doel is geweest om klanten een manier te bieden om gebruik te maken van het gestroomlijnde ontwikkelautomatiserings- en toepassingsperspectief van Cloud Foundry, maar dan specifiek voor Kubernetes. 

Dit is gedaan met de gecontaineriseerde aanpak van SUSE. Maar SUSE is altijd geïnteresseerd in de verschillende manieren waarop Cloud Foundry en Kubernetes beter op elkaar kunnen worden afgestemd. 

Met project Eirini ziet SUSE niet alleen een meer native benadering van het gebruik van Cloud Foundry met Kubernetes, maar ook een betere manier om Cloud Foundry voor Kubernetes te gebruiken.

SUSE Cloud Application Platform is zelf een Kubernetes-applicatie. Wanneer het in een cluster is geïnstalleerd, biedt het de volledige geautomatiseerde ontwikkelaar / gebruikerservaring en het gezichtspunt voor toepassingsbeheer dat afkomstig is van Cloud Foundry, maar levert het programma's die op Kubernetes-clusters worden uitgevoerd. Dit is een schoon en volledig gebruik van de gebruikerservaring van Cloud Foundry die wordt toegepast om applicaties naar een Kubernetes-cluster te duwen.

Lees meer hier of op https://github.com/cloudfoundry-incubator/eirini

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!