Witold Kepinski - 20 oktober 2018

Cisco stelt Andrew Sage aan als Vice President Global Distribution Sales

Cisco Systems heeft Andrew Sage (foto) aangesteld als Vice President Global Distribution Sales om de wereldwijde distributieverkoop te leiden.

Sage heeft eerder de Amerikaanse distributie business van Cisco in de afgelopen vijf jaar gerund. Sage rapporteert aan Cisco's nieuwe Global Channel Chief Oliver Tuszik, die eind september werd benoemd. Samen gaan ze zorgen dat channel partners meer software, services en security gaan verkopen.

Tuszik heeft in Duitsland een goede reputatie en Cisco flink laten groeien. Hij is al vijf jaar vice-president en algemeen manager van Cisco Duitsland. Hij zal naar de VS vertrekken om zijn nieuwe functie te gaan uitoefenen.

Tuszik kent het kanaal goed. Eerder was hij 10 jaar CEO van Computacenter Duitsland, een grote channel partner van Cisco. Eerder werkte hij bij General Electric voordat hij bij Computacenter kwam.

Ongeveer 85 procent de Cisco omzet komt via het kanaal. Ongeveer een derde van de omzet wordt nu op terugkerende basis gerealiseerd en 85 procent daarvan komt ook via het kanaal.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!