KPN Ventures voorziet CUJO AI van kapitaal
22-10-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

KPN Ventures voorziet CUJO AI van kapitaal

KPN Ventures, de durfkapitaalinvesteringsgroep van KPN, heeft groeikapitaal verstrekt aan CUJO AI , een next-gen bedrijf voor kunstmatige intelligentie. Het verstrekte kapitaal maakt deel uit van een investeringsronde van serie B om de internationale groei te stimuleren.

CUJO AI zal het kapitaal gebruiken om de groei te versnellen bij het bouwen en uitbreiden van nieuwe AI-gestuurde services voor netwerkexploitanten. Met deze investering zal CUJO AI doorgaan met het ontwikkelen van AI-gevoede technologie en het voldoen aan de groeiende internationale vraag. Het bedrijf werkt actief samen met verschillende netwerkoperators.

Met de technologie van CUJO AI kunnen operators kosten besparen, tijd besparen, klantenverlies verminderen en merkentrouw creëren. De propositie van CUJO AI is gebaseerd op algoritmen voor machinaal leren en helpt niet alleen netwerkbeheerders om de aangesloten huizen van hun klanten te beschermen, maar ook om de verbonden ervaring te verbeteren. Deze oplossingen omvatten beveiliging, geavanceerde apparaatidentificatie en geavanceerde ouderlijk toezicht.

Terug naar nieuws overzicht