Hyper-Converged Infrastructure-certificering voor Dell EMC VxRail
22-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Hyper-Converged Infrastructure-certificering voor Dell EMC VxRail

De Dell EMC VxRail hyper-converged infrastructure (HCI) appliances van Dell zijn gecertificeerd door SAP voor SAP HANA-productieomgevingen. De oplossingen zijn gebaseerd op VMware vSphere- en VMware vSAN-software.

Dell EMC VxRail is een geïntegreerde HCI appliance met VMware. De appliance is voorzien van zowel VMware vSphere als VMware vSAN en vooraf getest en geconfigureerd met de nieuwste Dell EMC PowerEdge servers. De appliances maken het mogelijk een VMware-omgeving te vereenvoudigen voor HCI dankzij de integratie met bestaande VMware-tools.

Eenvoudiger te beheren en schalen

Ook vereenvoudigt VxRail lifecycle-beheer en vergroot het de schaalbaarheid met meerdere reken-, geheugen-, opslag-, netwerk- en grafische opties. Deze opties zijn aanpasbaar voor elke use case en omvatten een breed aanbod aan applicaties en workloads.

Het SAP-certificeringsproces valideert VMware vSphere en vSAN software voor gebruik in productie-omgevingen voor zowel Scale Up- als Multi-VM implementaties waarbij gebruik wordt gemaakt van de Intel Scalable Xeon Processor reeks. Dankzij een samenwerking tussen VMware en Virtustream biedt vSphere nu ondersteuning voor SAP HANA-omgevingen met tot 6TB virtuele machines op een 4-socket serverhardware.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware